POP-UP i Stavanger

Har du nogensinde været i Stavanger? Det er værd at overveje. Bl.a. fordi der hver sommer afholdes en herlig madfestival, “Gladmat”, på byens havneområde.  Her er der rig lejlighed til at smage sig igennem et norsk overflødighedshorn af gode produkter, enten som smagsprøver eller deciderede restaurantbesøg. I år er festivalen fra 22.-25 juli.

omgladmat

Og sørme, om ikke din nationale Masterchef(det er mig) også laver pop up restaurant?  Jo da! Det sker i samarbejde med den dygtige Arve Serigstad, som driver køkkenskolen “Arves Mat” i byen og netop er kåret som norsk mester i seafood.

Arve og jeg laver pop up restaurant to aftener i løbet af festivalen. Der kommer info om datoer og priser senere, men sæt du bare et blødt kryds i kalenderen allerede nu.

Du kan læse en stemningsberetning fra et tidligere besøg på festivalen i Stavanger her.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *