Til 4 personer
1-2 nye løg per person
1 dåse kikærter
1 fed hvidløg
400 gram græsk yoghurt
175 gram grillet rød peber(fås på glas)
1 pakke rucola
Olivenolie
Salt
Peber
Løg: Del løgene i halve, krydr med salt og peber og steg dem i olie på skærefladen ved høj varme til de har flot stegeskorpe. Skru ned på lav varme, læg låg på panden og lad dem trække færdigt til de er møre, 5-8 minutter, afhængigt af størrelse. Check med en kødnål at de er blevet bløde hele vejen igennem-
Kikærter: Dræn kikærterne i en si, og vend dem i en smule olie med revet hvidløg og salt. Spred dem ud i en bradepande på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader i cirka 25 minutter.
Yoghurt: Blend yoghurten med grillet peber og to spsk. olivenolie. Smag til med salt.
Ruccola: Skyl og tør ruccolaen. Vend det i en skål med lidt olivenolie inden anretning.
Anret i dybe tallerkener og servér med brød.