Firmaet “Madhjernen” er resultatet af mange års flirten med en professionel tilværelse indenfor vin og gastronomi.  Efter at have deltaget i og vundet adskillige kokkekonkurrencer for amatører, kulminerede det hele i 2015, hvor jeg både vandt MasterChef “Danmarks største madtalent” og blev danmarksmester i blindsmagning for hold. Det blev springbrættet til at begynde en karriere indenfor mad og vin og her på siden kan du følge med i mine tilbud.

Gastronomisk CV

2004-2008: Skribent for Vinmagasinet. Jeg skrev om vin, øl, spiritus og mad

2012: Vinder af “Årets Skandinaviske Mesterkok” på madfestivalen i Oslo

2013: Vinder af “Årets LURPAK Kok” i Gastro

2014-?: Vinanmelder på Jyllandsposten

2015: Vinder af Masterchef – Danmarks største madtalenter

2015: Vinder af DM i blindsmagning for hold

2016-Nu: Konferencier til dessertkonkurrencen “Sol over Gudhjem”

2017-2018: Restaurantanmelder for JP

2017: Dommer til “Kokkekamp Nordjylland vs. København”

2017: Overdommer i Produktprisen ved “Årets Vildtret”

2017-Nu: Bestyrelsesmedlem og overdommer til “Årets Økokok”

2018: Dommer til Læsø Jomfruhummerfestival

2019: Dommer til Concurso Vinhos  de Portugal

2021: Dommer til “Best  Riesling Alsace”