Vin:

Jeg skriver fast om vin for JP og Gastromand.dk. Desuden laver jeg større kampagner for vinområder eller enkelte vinhuse med en kombination af artikler, opskrifter og opslag på sociale medier. Kontakt mig gerne, hvis du ønsker et samarbejde eller vil sende flasker til anmeldelse. Jeg laver også vinsmagninger med forskellige temaer efter ønske og uafhængigt af vinbranchen. Hvis du er importør eller vinhandler laver jeg gerne temasmagninger i din forretning. Følg gerne min Instagramkonto Vinhjernen, hvor jeg anmelder vine.

Rådgivning:

Jeg tilbyder hoteller, vinbarer og restauranter gastronomisk rådgivning. Jeg har erfaring som restaurantanmelder for flere medier. Jeg står selv på den anden side af komfuret og laver mad til betalende gæster og jeg har været gæstekok i køkkenet på flere toprestauranter. Jeg har også været dommer til et utal af kokkekonkurrencer. Desuden har jeg som gæst spist og boet over de meste af kloden. Derfor er jeg godt rustet til at opkvalificere dit sted. Eller hjælpe dig med at optimere dækningsgraden ved gennemgå dine retter eller kigge dit menu- og vinkort efter i sømmene.

Mad:

Jeg udvikler opskrifter, enten med specifikke produkter eller eksempelvis til specifikke vine eller vinregioner. Jeg har lavet opskrifter for bl.a. Skagenfood og COOP samt til forskellige kampagner.Er du fødevareproducent og vil sparre omkring dine produkter, så giver jeg også gerne en hjælpende hånd eller gane med. Desuden tilbyder jeg i begrænset omfang “private dining”, en restaurantoplevelse i eget hjem for små selskaber.

Øl/spiritus:

I Jyllandsposten skriver jeg også om øl og spiritus. Er du et bryggeri, der vil have en uvildig vurdering af dine produkter, så sig til. Jeg anmelder også øl og whisky på Instagramkontoen Malthjernen.